Nordqvist Fiskexport AB

Vi kan mat från havet

Nordqvists Fiskexport AB bedriver förädling och handel med främst sill- och laxprodukter. Det började vi med redan 1876, så visst kan man säga att vi har en gedigen kunskap om hur man tar vara på mat från havet.

Mångårig erfarenhet och råvarukunnnade varvat med nytänkande, flexibilitet och vidareutveckling har gjort oss till en rikstäckande leverantör av havets delikatesser. Vi exporterar även till andra marknader och sprider på så sätt våra nordiska smakupplevelser.

Varumärken

I bolaget ingår de egna varumärkena Falkeskogs Delikatesser och Hälleviks Laxrökeri. Varumärken som tidigare var egna bolag, båda med lång tradition och erfarenhet av att skapa goda smakupplevelser. Vi tar även fram produkter under kunders egna varumärken, sk Private Label.

Kunder

Vi har ett brett sortiment - allt från färsk fisk till ätfärdiga inläggningar och förädlade delikatesser - som säljs såväl direkt till detaljhandeln som till grossister och storhushåll.

Distribution

För att garantera kvalitet, service och nöjda kunder arbetar vi tillsammans med skickliga distributörer. Via en obruten kylkedja levereras våra produkter snabbt och effektivt samma eller dagen efter en beställning gjorts. Det ger hög tillgänglighet för våra kunder.

Pris och kvalitet

Vi tummar aldrig på kvaliteten, vare sig på råvaran eller i produktionsprocessen. Vi ser alltid till att våra produkter ska vara prisvärda.